Interieurreiniging

Wij verzorgen ook de periodieke interieurreiniging van kantoor,school en winkelpanden. De dagelijkse schoonmaak van kantoren of scholen is erg belangrijk voor onder andere de hygiëne. Denk daarbij aan de reiniging van toiletten, keukens en Bureau's. Op een schone werkplek komen resultaten uiteindelijk veel beter tot zijn recht. Ook showrooms van winkels zijn schoon een veel betere reclame voor uw bedrijf.

Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op.

Schoonmaak houtwerk

Onze afdeling schoonmaak is erg breed. Hier ziet u wat voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons bijvoorbeeld het overige houtwerk zoals boeidelen e.d. laten reinigen zo ziet uw huis of kantoor er weer netjes uit en scheelt het enorm in de onderhoudskosten.

Reiniging Dakgoten

Onze afdeling Glasbewassing is gespecialiseerd in het werken op grotere hoogtes, Daarom is de dakgootreiniging en taak voor onze glazenwassers. Wij reinigen dakgoten het liefst in combinatie met de glasbewasssing maar u kunt altijd een offerte aanvragen voor alleen de reiniging van de goten.

Mocht u wel kiezen voor een combinatie dan betaalt u minder voor de het leeghalen van de dakgoten. Als dan het blad van de bomen is gevallen halen wij  1 x per jaar uw goot leeg tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bouw- opleveringsschoonmaak

Een verbouwing brengt veel stof met zich mee om het huis toch goed op te leveren kunt u altijd de hulp in roepen van ons team. Met onze flexibele werktijden kunnen wij daarom snel en vakkundig het huis opleveringsklaar maken! Wij werken zowel voor de particulieren markt als voor de zakelijke markt. Dus bouwbedrijven, vastgoedhandelaren of aannemers zijn bij ons op de juiste plaats.

Meer info?

Tapijtreiniging

Ow jee, een koffievlek in het tapijt. Alles heeft u al geprobeerd om deze er weer uit te krijgen, maar tevergeefs. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. We beschikken over perfecte tapijtreinigers dus deze vlekken in een handomdraai weer voor u verwijderen. Zowel particulier als zakelijk kunnen wij uw tapijt reinigen. Van een kleine kamer tot hele verdieping, Wij zorgen dat het tapijt weer als nieuwe wordt.